Despre noi

Începutul CMI DR.MAZILU FLORENTINA a avut loc în anul 2008, când Doamna Dr.MAZILU FLORENTINA, managerul cabinetului, un medic tânar şi foarte entuziast s-a decis să înfiinţeze primul său cabinet individual, în care pacienţii să găsească servicii dentare de calitate la standard internaţional şi medici specialişti cu o viziune modernă asupra actului medical. Aşa se face că primii noştri pacienţi ne-au recomandat cu căldură în cercul lor de prieteni. Au apărut din ce în ce mai multe solicitări şi, totodată, necesitatea extinderii cabinetului. Mai întâi, în 2009, am devenit o clinică dentară cu 2 unituri, după care s-a simţit nevoia unui sediu mult mai personalizat si...continuam sa crestem!

În prezent, într-o ambianţă deosebită şi relaxantă, dispune de 2 cabinete amenajate pentru chirurgie, implantologie, endodonţie, protetică, estetică dentară şi facială, ortodonţie, pedodonţie, profilaxie şi prevenţie dentară, camera de sterilizare şi spaţii destinate administraţiei.

Pentru succesul garantat al tratamentelor am adus la cabinetul noastră aparatură de ultimă generaţie: autoclave pentru sterilizare, unituri cu fibră optică, lampă de albit cu lumină rece, lupe dentare, micromotor endodontic rotativ şi lista poate continua. Sterilizarea perfectă, tehnicile şi tehnologiile avansate, personalizarea planului de tratament, competenţa cadrelor medicale şi atmosfera primitoare de la Cabinetul nostru sunt doar câteva din motivele pentru care pacienţii noştri ne trec pragul cu încredere.

Vă mulţumim!
Echipa

Mazilu Florentina

Am pornit la drum cu un medic şi un asistent dentar, ajungând acum la o echipă cu 5 de profesionişti, aleşi să îndeplinească standardele noastre cu pasiune: